Lagu Jika Ku Air Wudhumu

Best Wallpaper Ideas website. Search anything about Wallpaper Ideas in this website.

Lagu Jika Ku Air Wudhumu. Home Aizat Amdan Lagu Melayu Lagu Single Solo Lirik Lagu Melayu Lirik Lagu Single. Jika ku radio dan engkau lagunya dan aku putarkan hingga semua terleka begitulah kita ditakdirkan untuk bersama jika ku air wudhumu menjadi serimu dalam lima waktu jika kau kuat percaya akulah jodohmu jagamu selalu menarilah sayang di hari bahagia di bawah bulan bintang kasih kita berdua jangan bimbang sayang kita harungi bersama berdua selamanya. Dan Aku putarkan hingga semua terleka. F G Em jika ku air wudhumu Am Dm G C C7 menjadi serimu. Lafaz Niat Solat Jenazah Bagi Bayi Perempuan. Lagu Kanak Kanak Melayu Malaysia. Jika Ku air wudhumu menjadi seri mu Dalam Lima waktu Jika Kau kuat percaya akulah jodoh mu Jaga Mu selalu. Dalam lima waktu F G Em jika kau kuat percaya Am Dm G akulah jodohmu. Lafaz Niat Solat Berjemaah.

Pin Oleh M Irwan Di Video Pertahanan Seni Bela Diri Gambar
Pin Oleh M Irwan Di Video Pertahanan Seni Bela Diri Gambar from id.pinterest.com

Jika ku radio dan engkau lagunya dan aku putarkan hingga semua terleka begitulah kita ditakdirkan untuk bersama jika ku air wudhumu menjadi serimu dalam lima waktu jika kau kuat percaya akulah jodohmu jagamu selalu menarilah sayang di hari bahagia di bawah bulan bintang kasih kita berdua jangan bimbang sayang kita harungi bersama berdua selamanya. Chorus C G F menarilah sayang dihari bahagia C G di bawah bulan bintang F kasih kita berdua C G jangan bimbang sayang F Am kita harungi bersama G F berdua slamanya Am G F Em Dm sampai ke hari tua G C mencintaimu. G G jika ku radio G dan engkau lagunya F dan aku putarkan Em hingga semua terleka Am begitulah kita D ditakdirkan untuk bersama C jika D Bm ku air wudhumu Em Am menjadi serimu D G dalam lima waktu C jika D Bm kau kuat percaya Em Am akulah jodohmu D G jagamu selalu G menarilah sayang C di hari bahagia G di bawah bulan bintang C kasih kita berdua G jangan bimbang sayang C. The official music video for Aizat Amdan - Sampai Ke Hari TuaSubscribe to the Aizat Amdan channel for all the best and latest official music videos behind t. Begitulah Kita ditakdirkan untuk bersama. Jika ku radio dan engkau lagunya Dan aku putarkan hingga semua terleka Begitulah kita ditakdirkan untuk bersama Pre-Chorus Jika ku air wudhuk mu Menjadi serimu Dalam lima waktu Jika kau kuat percaya Akulah jodoh mu Jaga mu selalu Chorus Menarilah sayang di hari bahagia Di bawah bulan bintang Kasih kita berdua Jangan bimbang sayang. Lagu Baru Wany Hasrita 2020. Lirik lagu Aizat - Sampai Ke Hari Tua. CHORUS C G F menarilah sayang dihari bahagia C G di bawah bulan bintang F kasih kita berdua C G jangan bimbang sayang F Am kita harungi bersama G F berdua slamanya Am G F Em Dm sampai ke hari tua G C mencintaimu.

LIRIK SAMPAI KE HARI TUA BY AIZAT AMDAN.

Lirik lagu Aizat - Sampai Ke Hari Tua. The official music video for Aizat Amdan - Sampai Ke Hari TuaSubscribe to the Aizat Amdan channel for all the best and latest official music videos behind t. March 27 2018 Aizat Amdan - Sampai Ke Hari Tua Official Music Video lirik lagu jika ku radio dan engkau lagunya dan aku putarkan hingga semua terleka begitulah kita ditakdirkan untuk bersama jika ku air wudhumu men. Begitulah Kita ditakdirkan untuk bersama. F G Em jika ku air wudhumu Am Dm G C C7 menjadi serimu. Menarilah Sayang di hari bahagia. Chorus C G F menarilah sayang dihari bahagia C G di bawah bulan bintang F kasih kita berdua C G jangan bimbang sayang F Am kita harungi bersama G F berdua slamanya Am G F Em Dm sampai ke hari tua G C mencintaimu. Aizat Amdan - Sampai Ke Hari Tua Chord G G jika ku radio G dan engkau lagunya F dan aku putarkan Em hingga semua terleka Am begitulah kita D ditakdirkan untuk bersama C jika D Bm ku air wudhumu Em Am menjadi serimu D G dalam lima waktu C jika D Bm kau kuat percaya Em Am akulah jodohmu D G jagamu selalu G menarilah sayang C di hari bahagia G di bawah bulan bintang C kasih kita berdua. G G jika ku radio G dan engkau lagunya F dan aku putarkan Em hingga semua terleka Am begitulah kita D ditakdirkan untuk bersama C jika D Bm ku air wudhumu Em Am menjadi serimu D G dalam lima waktu C jika D Bm kau kuat percaya Em Am akulah jodohmu D G jagamu selalu G menarilah sayang C di hari bahagia G di bawah bulan bintang C kasih kita berdua G jangan bimbang sayang C. Chord dan Lirik G Jika ku radio G Dan engkau lagunya F Dan aku putarkan Em Hingga semua terleka Am Begitulah kita D Ditakdirkan untuk bersama C Jika D Bm Ku air wudhumu. Intro G Verse G jika ku radio G dan engkau lagunya F dan aku putarkan Em hingga semua terleka Am begitulah kita D ditakdirkan untuk bersama C jika D Bm ku air wudhumu Em Am menjadi serimu D G dalam lima waktu C jika D Bm kau kuat percaya Em Am akulah jodohmu D G jagamu selalu Verse 1 G menarilah sayang C di hari bahagia G di bawah bulan bintang C kasih kita. Jika ku radio dan engkau lagunya dan aku putarkan hingga semua terleka begitulah kita ditakdirkan untuk bersama jika ku air wudhumu menjadi serimu dalam lima waktu jika kau kuat percaya akulah jodohmu jagamu selalu menarilah sayang di hari bahagia di bawah bulan bintang kasih kita berdua jangan bimbang sayang kita harungi bersama berdua selamanya. LIRIK SAMPAI KE HARI TUA BY AIZAT AMDAN. Lafaz Niat Solat Berjemaah. Lagu Baru Siti Nurhaliza 2020. Menarilah Sayang di hari bahagia Di Bawah bulan bintang Kasih Kita berdua. Lagu Black Dog Bone. Jika Ku radio dan engkau lagunya Dan Aku putarkan hingga semua terleka Begitulah Kita ditakdirkan untuk bersama. F G Em jika ku air wudhumu Am Dm G C C7 menjadi serimu. Lagu Kuch Kuch Hota Hai.

Kumpulan Images Lagu Jika Ku Air Wudhumu